Denne gang møder vi revydirektør og skuespiller Mads Nørby.

Mads mener det for alvor når han taler om en verden, hvor det er knap så meget dem og os – og langt mere vi. Han har levet det og fortæller bl.a. historien om at være ung i 70erne, hvor idealerne stadig krævede, at man talte sammen og talte sig til rette.

Tag med på en snak, hvor eftertænksomhed og pauser siger mere end tusinde ord. For det at insistere på retten til at tænke sig om kan være den klogeste hurtige beslutning.

Facts om Mads Nørby:
Mads er født i København i 1956.

Allerede som 15 årig fik han en filmrolle – men han skulle i lære som og arbejde som murer, før han han i 1989 blev færdiguddannet som skuespiller.

Han har ejet og drevet kerteminderevyen siden 2005, der siden har spillet for tusindvis af gæster.
I 2016 har kerteminderevyen spillet til top-anmeldelser fra både de store og små medier – og der er mere end en rimelig chance for den står til mere ros når revyernes revy uddeler priser i midt-august.

Som skuespiller har Mads Nørby givet sig selv til mange forestillinger, deriblandt en god del på Odense Teater – og han blev fejret på scenen som 25 års jubilant sidste år.

Mads er arbejdsom, fokuseret – nærværende og travl, men han tager stadig en nat ud af kalenderen – natten før nytår, hvor han bager kransekage, som han deler ud til venner af hans familie.

Comments have been closed.
Patrick Bay Damsted © 2016