Tal uden filter eller hold din kæft. Tv-kokken, foredragsholderen og smagsdetektiven Claus Holm er en ærlig mand, der gerne vil dele de – til tider – dyrekøbte erfaringer, som han har gjort gennem livet. Lyt med i en helt særlig samtale, der dykker dybt og flyver højt.

Facts om Claus Holm:
Claus Holm voksede op sammen med sine fire brødre – og en mor, der måtte knokle på tyggegummifabrikken, fordi deres far døde meget tidligt – allerede da Claus var 10 år stod han uden et mandligt forbillede i sit liv – et savn, han selv siger gjorde at han gik ind i den meget maskuline og direkte kokkebranche.

I en alder af 27 år åbnede han restauranten Gaasen i Svendborg på Sydfyn. Her skulle engagement og kvalitet være i top – det samme gjaldt stressniveauet – og det trak store veksler på andre mennesker, medarbejderne og ikke mindst den Anne, som han er gift med og som virker som det store kompas i hans liv.

Livet blev lagt om – og han kom ad snirklede veje dertil, hvor han er i dag. Smagsudvikler, foredragsholder – men stadig KOK – med stort K for kærlighed til mad og smagsoplevelser.

Hatten er forøvrigt ægte – du kan møde ham på Svendborgs gader når han går tur og du vil opleve at Claus ser 100% ud, som han gør i tv.

Comments have been closed.
Patrick Bay Damsted © 2016